0
0 Menu

Handelsvilkår

Handelsbetingelser ved køb:
 
FRAGT/LEVERINGSTID
Forsendelse koster 49 kr.
Køber du for over 1500 kr., er forsendelsen gratis - husk blot at indtaste rabatkoden 1500GRATIS, når du går til kurven.

Bestillingen afsendes 1-3 hverdage efter bestilling. Hvis der går længere tid end dette, vil du blive kontaktet. Dette sker, hvis en vare ikke er på lager, men vi vil da få syet en til dig hurtigst muligt.
 
BETALING
Du betaler via PayPal, da det er en af de sikreste betalingsmåder på nettet, og det er nemt, hurtigt og sikkert at oprette en PayPal konto.
 
14 DAGES FORTRYDELSESRET
Ved modtagelse har du altid 14 dages fuld returret. Du sender blot varen retur, og så snart vi modtager varen og tjekker at vi har modtaget varen i samme stand som ved afsendelse, returnerer vi dine penge via PayPal eller kontonummer.
Du kan vælge at sende varen retur med posten, eller vi kan aftale et leveringssted hos en af Rahbeks forhandlere. Du betaler selv for returneringen, og efterfølgende vil dine penge blive overført til din konto inden 7 dage.
 
REKLAMATIONSRET 
Skulle den købte vare have en fejl, har du som køber ret til reparation af varen på sælgers regning. Er dette ikke muligt, ombytter vi varen til en tilsvarende fejlfri. Reklamationsretten gælder ikke ved forkert brug eller håndtering af varen.

Er du i tvivl om noget, kan du skrive til [email protected] eller ringe +45 21444337 for vejledning.